Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru bıldırcın görmek

Rüyada yavru bıldırcın görmek

Rüyada yavru bıldırcın görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yavru bıldırcın gördüyseniz:

  • Zihinsel yapınızın çok aktif olması nedeniyle altından kalkamayacağınız hiçbir sorun gözükmüyor.

Rüyada bıldırcın yavrusu görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada yavru bıldırcın görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına delalet eder.

Rüyada temizlenmiş bıldırcın görmek endişelerini silip atacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına tabir olunur.

Rüyada bıldırcın yumurtası görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, gerekirse özür dileneceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı bıldırcın yakalamak maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına alamet eder.

Rüyada bıldırcın beslemek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, anne baba dualarının alınacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine alamet eder.

Rüyada bıldırcın tutmak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments