Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıldırcın görmek

Rüyada bıldırcın görmek

Rüyada bıldırcın görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, işinde verimsiz olacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıldırcın gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz insanın ya da insanların yanında huzur arayın.

Rüyada bıldırcın yumurtası toplamak sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada bıldırcın görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına yorulur.

Rüyada siyah bıldırcın görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işarettir.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına inanılır.

Rüyada beyaz bıldırcın görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına inanılır.

Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına delalettir.

Rüyada pişmiş bıldırcın görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments