Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıldırcın avlamak

Rüyada bıldırcın avlamak

Rüyada bıldırcın avlamak kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına delalet eder.

Rüyada bıldırcın avlamak gördüyseniz:

  • Bazı konulara çözüm ararken fikirler ardı ardına gelebilir.

Rüyada bıldırcın avlamak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yeteneklerini geliştirmeye, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kızarmış bıldırcın görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bıldırcın görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada bıldırcın yumurtası toplamak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıldırcın beslemek mutluluğunun artacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine delalettir.

Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına alamet eder.

Rüyada siyah bıldırcın görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıldırcın yumurtası yemek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, kötü olayların meydana geleceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments