Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bıldırcın görmek

Rüyada beyaz bıldırcın görmek

Rüyada beyaz bıldırcın görmek işlerin günden güne bozulacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kişiye hep umut olacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına delalettir.

Rüyada beyaz bıldırcın gördüyseniz:

  • İlerlemesi zor iş veya kişileri destekleyerek zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada beyaz bıldırcın görmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada temizlenmiş bıldırcın görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine inanılır.

Rüyada canlı bıldırcın yakalamak çok üst mevkilere yükseleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıldırcın beslemek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıldırcın görmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıldırcın yumurtası toplamak hep onlara layık olmaya çalışacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızarmış bıldırcın görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments