Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı bıldırcın yakalamak

Rüyada canlı bıldırcın yakalamak

Rüyada canlı bıldırcın yakalamak kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, daha fazla başarı kazanılacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı bıldırcın yakalamak gördüyseniz:

  • En iyi seçimi yapabilmek için denge kurulması gerekiyor.

Rüyada canlı bıldırcın yakalamak kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, ekmek ve dünya malı alacağına rivayet eder.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada bıldırcın sürüsü görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, idealist davranacağına alamet eder.

Rüyada bıldırcın yumurtası yemek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıldırcın tutmak rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, kişinin esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızarmış bıldırcın görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına inanılır.

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments