Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıldırcın yumurtası yemek

Rüyada bıldırcın yumurtası yemek

Rüyada bıldırcın yumurtası yemek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıldırcın yumurtası yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, kariyerinizi veya genel anlamda mesleğinizle ilgili bazı konuları hafife almamalısınız.

Rüyada bıldırcın yumurtası yemek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına delalettir.

Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, iyi hissedileceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işarettir.

Rüyada bıldırcın yumurtası görmek daha fazla rızık elde edileceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine inanılır.

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada bıldırcın yumurtası toplamak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine inanılır.

Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak çok daha iyi yerlere geleceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıldırcın sürüsü görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çok sevinçli haberler alacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments