Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıldırcın beslemek

Rüyada bıldırcın beslemek

Rüyada bıldırcın beslemek ekmeğinin bereketleneceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıldırcın beslemek gördüyseniz:

  • Zorlama seçimler yapmak yerine kendinize biraz zaman tanıyın.

Rüyada bıldırcın beslemek çocuklarının fazla olacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine işaret eder.

Rüyada siyah bıldırcın görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına alamet eder.

Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak fesat ve kötü kimselerden olacağına, dualarına karşılık alacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek çok hayırlı işlere gireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızarmış bıldırcın görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü bıldırcın görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, bunalacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bıldırcın tutmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıldırcın sürüsü görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments