Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıldırcın yumurtası toplamak

Rüyada bıldırcın yumurtası toplamak

Rüyada bıldırcın yumurtası toplamak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine işaret eder.

Rüyada bıldırcın yumurtası toplamak gördüyseniz:

  • Karar verirken acele etmeyin.

Rüyada bıldırcın yumurtası toplamak eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, huzur ve şifa bulacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine inanılır.

Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına rivayet eder.

Rüyada bıldırcın yumurtası görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıldırcın yumurtası yemek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına alamet eder.

Rüyada bıldırcın sürüsü görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına delalet eder.

Rüyada yavru bıldırcın görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments