Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak

Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak

Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikler varsa, daha sessiz sedasız halledilmesinde fayda var.

Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada bıldırcın yumurtası toplamak maddi sıkıntıların biteceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Rüyada bıldırcın yumurtası görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına yorulur.

Rüyada bıldırcın yumurtası yemek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işarettir.

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı bıldırcın yakalamak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işarettir.

Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments