Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bıldırcın görmek

Rüyada siyah bıldırcın görmek

Rüyada siyah bıldırcın görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kurtuluşa kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah bıldırcın gördüyseniz:

  • Dinsel veya mistik aktiviteler sizi cezbedebilir.

Rüyada siyah bıldırcın görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işarettir.

Rüyada bıldırcın yumurtası görmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş bıldırcın görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bıldırcın görmek eline büyük paralar geçeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada bıldırcın yumurtası yemek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada canlı bıldırcın yakalamak dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bıldırcın görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments