Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini gördüyseniz:

  • Mali, sosyal veya sağlıkla ilgili girişimlerinizden bir tanesi istediğiniz şekilde ilerlemeyecek olabilir veya konuyla hayal ettiğiniz şey aynı olmayabilir.Zamanı daha yararlı işlerle geçirmekte fayda var.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalettir.

Rüyada ekin ektiğini görmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekin tarlasının yandığını görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, çok eğleneceğine işaret eder.

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada ekin tarlasında gezmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine inanılır.

Rüyada ekin tarlasına görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada ekin biçmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, bir uzmana başvurulacağına alamet eder.

Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek parasal krizler yaşanacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments