Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla soğan kesmek

Rüyada bıçakla soğan kesmek

Rüyada bıçakla soğan kesmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine inanılır.

Rüyada bıçakla soğan kesmek gördüyseniz:

  • Sizi sınırlayan şeyler veya kişiler var.

Rüyada bıçakla soğan kesmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada soğanın başını kesmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine inanılır.

Rüyada kuru soğan kesmek zor durumda kalınacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kalp kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze soğan kesmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, onlar için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada soğan kesmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, ağız tadının da kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğan başı kesmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil soğan kesmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla halı kesmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments