Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğanın başını kesmek

Rüyada soğanın başını kesmek

Rüyada soğanın başını kesmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Rüyada soğanın başını kesmek gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkiniz iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelliyor olabilir.

Rüyada soğan başı kesmek rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada soğanın başını kesmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına alamet eder.

Rüyada baş soğan görmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla soğan kesmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze soğan kesmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada kuru soğan kesmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına delalet eder.

Rüyada yeşil soğan kesmek işlerinden feragat edeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına alamet eder.

Rüyada soğan kesmek terfi edeceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments