Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan başı kesmek

Rüyada soğan başı kesmek

Rüyada soğan başı kesmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada soğan başı kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda onaylanmayı beklemekten vazgeçip, sizin için en önemli hedefinizi başarmaya odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada soğan başı kesmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğanın başını kesmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş soğan görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze soğan kesmek imkanlarının artacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kuru soğan kesmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla soğan kesmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan kesmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğan kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments