Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze soğan kesmek

Rüyada taze soğan kesmek

Rüyada taze soğan kesmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada taze soğan kesmek gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmalısınız.

Rüyada taze soğan kesmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Rüyada taze soğan yemek her şeyin yenileceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze yeşil soğan yemek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze soğan toplamak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze soğan ekmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada bahçede taze soğan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada taze soğan koparmak eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, böyle işlere kalkışacağına yorulur.

Rüyada yeşil taze soğan görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments