Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru soğan kesmek

Rüyada kuru soğan kesmek

Rüyada kuru soğan kesmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıların aşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru soğan kesmek gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeyler varken, farklılaşması gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında ısrarcı olmamalısınız.

Rüyada kuru soğan kesmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, yaşam refahının düşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru soğan vermek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru soğan tarlası görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine yorulur.

Rüyada kuru soğan soyduğunu görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, seyahatlere katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru soğan satın almak güzel günler yaşanacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada birine kuru soğan görmek hayırlı kapıların açılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kazancın her daim artacağına rivayet eder.

Rüyada kuru soğan doğradığını görmek kimseyle konuşmaz olacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuru soğan pişirmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments