Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla halı kesmek

Rüyada bıçakla halı kesmek

Rüyada bıçakla halı kesmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, üzüntülerini bölüşeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıçakla halı kesmek gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin arkasında durulması veya ciddiye alınması gerekebilir.

Rüyada bıçakla halı kesmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, şifa ve moral bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada halıyı kesmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, çirkin amellere, hayatı boyunca hep sevileceğine tabir olunur.

Rüyada halı kesmek sorunlarının günden güne azalacağına, kısmetlerinin bol olacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu bıçakla kesmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada bıçakla eli kesmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada bıçakla parmak kesmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla bir şeyler kesmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla boğazını kesmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments