Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan kesmek

Rüyada yeşil soğan kesmek

Rüyada yeşil soğan kesmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, çok hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan kesmek gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.

Rüyada yeşil soğan kesmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru soğan kesmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işaret eder.

Rüyada soğan kesmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına tabir olunur.

Rüyada taze soğan kesmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, her geçen gün sorunların artacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada bıçakla soğan kesmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret eder.

Rüyada soğanın başını kesmek çok kötü olaylar yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada soğan başı kesmek yüksek bir makamı olacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına delalet eder.

Rüyada yeşil soğan almak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments