Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan kesmek

Rüyada soğan kesmek

Rüyada soğan kesmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine rivayet eder.

Rüyada soğan kesmek gördüyseniz:

  • Size engel olan kişi ya da durumların ortadan kalktıklarını görebileceksiniz.

Rüyada bıçakla soğan kesmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, neşe içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil soğan kesmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğanın başını kesmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada soğan kesmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına tabir olunur.

Rüyada kuru soğan kesmek refah içinde yaşayacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada soğan başı kesmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze soğan kesmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına delalettir.

Rüyada ölüden soğan almak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, yorulacağına, insanları kandıracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments