Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla çizilmek

Rüyada bıçakla çizilmek

Rüyada bıçakla çizilmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, tüm keyfinin kaçacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıçakla çizilmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada bıçakla çizilmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada telefonun çizildiğini görmek bunun da geleceğine, problemlerinin çözüleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kollarının çizildiğini görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, doğru karar veremeyeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada yüzü çizilmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada çizilmiş tencere görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına inanılır.

Rüyada sırtının çizildiğini görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çizilmiş araba görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinin çizildiğini görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments