Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizilmiş tencere görmek

Rüyada çizilmiş tencere görmek

Rüyada çizilmiş tencere görmek siparişlerinin çoğalacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, hasretin biteceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, sorunlarının tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çizilmiş tencere gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada çizilmiş tencere görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada sırtının çizildiğini görmek kar elde edileceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, mevki kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada arabasının çizildiğini görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kalp kıracağına yorulur.

Rüyada kolunun çizildiğini görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, dertlerin günden güne artacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kollarının çizildiğini görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın çizildiğini görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada elinin çizildiğini görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü çizilmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments