Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü çizilmek

Rüyada yüzü çizilmek

Rüyada yüzü çizilmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, çok daha mutlu olunacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kalp kırıklığı olacağına yorulur.

Rüyada yüzü çizilmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada yüzü çizilmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada kolunun çizildiğini görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına alamet eder.

Rüyada arabasının çizildiğini görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Rüyada çizilmiş tencere görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine inanılır.

Rüyada gözünün çizildiğini görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalet eder.

Rüyada telefonun çizildiğini görmek aile hayatının hayır getireceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın çizildiğini görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada sırtının çizildiğini görmek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments