Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtının çizildiğini görmek

Rüyada sırtının çizildiğini görmek

Rüyada sırtının çizildiğini görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtının çizildiğini gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz ile başarılı olmanızın yanı sıra maddi kazancınızı da katlayabilirsiniz.

Rüyada sırtının çizildiğini görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinin çizildiğini görmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada kolunun çizildiğini görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına delalettir.

Rüyada telefonunun çizildiğini görmek huzurunun eski haline döneceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine işaret eder.

Rüyada arabasının çizildiğini görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonun çizildiğini görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çizilmiş araba görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabanın çizildiğini görmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments