Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin çizildiğini görmek

Rüyada elinin çizildiğini görmek

Rüyada elinin çizildiğini görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, geçim derdine gireceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinin çizildiğini gördüyseniz:

  • Popülariteniz artıyor.

Rüyada elinin çizildiğini görmek duaların kabul göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada arabanın çizildiğini görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulur.

Rüyada arabasının çizildiğini görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonun çizildiğini görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtının çizildiğini görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine inanılır.

Rüyada çizilmiş araba görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada yüzü çizilmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada bıçakla çizilmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments