Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kollarının çizildiğini görmek

Rüyada kollarının çizildiğini görmek

Rüyada kollarının çizildiğini görmek rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kollarının çizildiğini gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz yerlerden gelecek maddi veya manevi destek sizi şaşırtabilir.

Rüyada kolunun çizildiğini görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kollarının çizildiğini görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla çizilmek maddi açıdan zarar edileceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına yorulur.

Rüyada yüzü çizilmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtının çizildiğini görmek iyileşeceğine, işinden geri kalacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinin çizildiğini görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çizilmiş tencere görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine delalettir.

Rüyada telefonun çizildiğini görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, dualarından hayır görmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments