Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonun çizildiğini görmek

Rüyada telefonun çizildiğini görmek

Rüyada telefonun çizildiğini görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada telefonun çizildiğini gördüyseniz:

  • Gelecek planları yapabilmek veya hayallerinizi gerçekleştirebilmek için başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Rüyada telefonun çizildiğini görmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonunun çizildiğini görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine delalet eder.

Rüyada gözünün çizildiğini görmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sevindirici şeyler duymaya inanılır.

Rüyada arabasının çizildiğini görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada elinin çizildiğini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada sırtının çizildiğini görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine işaret eder.

Rüyada yüzü çizilmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada çizilmiş tencere görmek rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments