Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizilmiş araba görmek

Rüyada çizilmiş araba görmek

Rüyada çizilmiş araba görmek çok iyi giden işlerin duracağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada çizilmiş araba gördüyseniz:

  • İletişime geçeceğiniz kişiler veya çıkacağınız seyahatler yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada çizilmiş araba görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabasının çizildiğini görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek delalettir.

Rüyada yüzü çizilmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, güzel bir haber almaya, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinin çizildiğini görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına delalet eder.

Rüyada bıçakla çizilmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanın çizildiğini görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, pek çok olumlu gelişmelere rivayet eder.

Rüyada kollarının çizildiğini görmek doğru yatırımlar yapacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada telefonunun çizildiğini görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments