Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seni istemeye geldiğini görmek

Rüyada seni istemeye geldiğini görmek

Rüyada seni istemeye geldiğini görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada seni istemeye geldiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdakileri kızdırmak konuları çıkmaza sokabilir.

Rüyada seni istemeye geldiğini görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni istemeye geldiğini görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seni istemeyen birini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, işlerinin artacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızı istemeye gelmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, güzel bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments