Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin istemeye geldiğini görmek

Rüyada birinin istemeye geldiğini görmek

Rüyada birinin istemeye geldiğini görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin istemeye geldiğini gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişiler bazı konularda sizi zor durumda bırakabilir veya kötü görünmenize neden olabilirler.

Rüyada birinin istemeye geldiğini görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işaret eder.

Rüyada evli kadını istemeye gelmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı istemeye gelmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına yorulur.

Rüyada istemeye geldiğini görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini görmek onu dinleyeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada kendini istemeye geldiğini görmek hayatın düzene gireceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments