Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek

Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek

Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, başarılar elde edileceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, epey bir zarara uğrayacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine işaret eder.

Rüyada beni istemeye geldiklerini gördüyseniz:

  • Spritüel, entelektüel veya estetik anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz koşulları zorlayabilir veya seyahatlere çıkabilirsiniz.

Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada beni istemeye gelenleri görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalet eder.

Rüyada kızı istemeye gelmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seni istemeye geldiğini görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine rivayet eder.

Rüyada istemeye geldiğini görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına işaret eder.

Rüyada bir kızı istemeye gelmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments