Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek çok kötü hissedileceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, ticaretinin de hızlanacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek gördüyseniz:

  • Pazarlık yapılması ya da uzlaşılması gereken konularda ısrarcı davranma riskiniz var, zarafeti elden bırakmamaya çalışmalısınız.

Rüyada tanımadığın bir kızı dövmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı birini dövmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, hak yolunu tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın bir kadını dövmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, yeni bir yol çizileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir erkeği dövmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığım birini dövmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments