Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üvey kızını dövmek

Rüyada üvey kızını dövmek

Rüyada üvey kızını dövmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, saygınlığının da artacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalettir.

Rüyada üvey kızını dövmek gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi rutinin dışında davranmaya ya da rutin dışı planlar yapmaya zorlayabilir.

Rüyada üvey kızını dövmek kişinin adeta gençleşeceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada üvey anne dövmek maddi kaynakların zarar göreceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına delalet eder.

Rüyada üvey anneyi dövmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada üvey kızını görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, kişinin yasa düşeceğine, ana baba duası alınacağına rivayet eder.

Rüyada üvey evlat görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, imkânsızı başaracağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada üvey anneanne görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üvey evlat olduğunu görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, mutluluktan havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş üvey babayı görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments