Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın dövmek

Rüyada kızın dövmek

Rüyada kızın dövmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına inanılır.

Rüyada kızın dövmek gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, tökezlemenizi sağlayan basit sorunlarla da artık yüzleşebilirsiniz.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine inanılır.

Rüyada öz kızını dövmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada kızını dövmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı dövmek çok büyük zararlara uğrayacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada annenin kızını dövmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına alamet eder.

Rüyada kızını tokatla dövmek insanlara yol göstereceğine, istediği gibi hareket edeceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına işaret eder.

Rüyada kocasının kızını dövdüğünü görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments