Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını tokatla dövmek

Rüyada kızını tokatla dövmek

Rüyada kızını tokatla dövmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını tokatla dövmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ihmal ediyor ya da gereği kadar önemsemiyorsunuz.

Rüyada kızını tokatla dövmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, istenen herşeye kavuşulacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birini tekme tokat dövmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine işarettir.

Rüyada tekme tokat dövmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada kızına tokat atmak para kazanmaya, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada bir kıza tokat atmak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kıza tokat atmak ağız tadının yerinde kalacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızını dövmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, iyi haberler alınacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalettir.

Rüyada annenin kızını dövmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments