Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bezelye ayıklamak

Rüyada bezelye ayıklamak

Rüyada bezelye ayıklamak can sıkıntısının geçeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine delalet eder.

Rüyada bezelye ayıklamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda özel kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada bezelye ayıklamak zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeşil bezelye ayıklamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada pazardan bezelye almak geçim zorluğundan kurtulacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada taze bezelye görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıymalı bezelye görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kavanozda bezelye görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına yorulur.

Rüyada yeşil bezelye toplamak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, onlar tarafından çok sevileceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ bezelye yemek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments