Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan bezelye almak

Rüyada pazardan bezelye almak

Rüyada pazardan bezelye almak yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına rivayet eder.

Rüyada pazardan bezelye almak gördüyseniz:

  • Aşırı hırslı davranmanız durumunda borçlanmanız gerekebilir.

Rüyada pazardan bezelye almak hayatının iyileşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bezelye toplamak yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, şansının açık olacağına delalettir.

Rüyada bezelye tohumu görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil bezelye görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada kurtlu bezelye görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bezelye toplamak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine işarettir.

Rüyada pişmiş bezelye yemeği görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze bezelye görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments