Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıymalı bezelye görmek

Rüyada kıymalı bezelye görmek

Rüyada kıymalı bezelye görmek ilişkilerin noktalanacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Rüyada kıymalı bezelye gördüyseniz:

  • Tanışacağınız kişiler veya kuracağınız iş birlikleri ya da ilişkiler yaşam tarzınızda da değişikliklere neden olabilir.

Rüyada kıymalı bezelye görmek atılım yapacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına yorulur.

Rüyada ayıklanmış bezelye görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hastalıklarının düzeleceğine delalet eder.

Rüyada kurtlu bezelye görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bezelye yemek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada bezelye kusmak çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bezelye satın almak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, dua alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bezelye toplamak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına delalet etmektedir.

Rüyada bezelye görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments