Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze bezelye görmek

Rüyada taze bezelye görmek

Rüyada taze bezelye görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, destek göreceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze bezelye gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her alanda yeni bir sayfa açılabilir.

Rüyada taze bezelye görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada yeşil bezelye toplamak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş bezelye yemeği görmek iyi haberler alınacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına delalettir.

Rüyada haşlanmış bezelye görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada pazardan bezelye almak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada kıymalı bezelye görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bezelye tohumu görmek başa iş açacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada dalında bezelye görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments