Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanozda bezelye görmek

Rüyada kavanozda bezelye görmek

Rüyada kavanozda bezelye görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, makamının yükseleceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret eder.

Rüyada kavanozda bezelye gördüyseniz:

  • Yaşanan olaylarla ilgili öngörülerinizi arttırmanızda, senaryoları geliştirmenizde, eksik parçaları tamamlamanızda fayda var.

Rüyada kavanozda bezelye görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, güven kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada bezelye bahçesi görmek sevap işlemek için uğraşacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işarettir.

Rüyada dalında bezelye görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada bezelye ayıklamak tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına delalet eder.

Rüyada bezelye yemeği yemek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, çok daha iyi günler göreceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil bezelye görmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, mutlu olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil bezelye yemek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bezelye görmek etrafına güzel insanların dolacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments