Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bezelye ayıklamak

Rüyada yeşil bezelye ayıklamak

Rüyada yeşil bezelye ayıklamak kendi işinin başına geçeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, güven kaybı yaşanacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Rüyada yeşil bezelye ayıklamak gördüyseniz:

  • Gereksiz veya evinizle ilgili lüks sayılabilecek harcamaları kısmanız durumunda finansal açıdan istikrar sağlamak daha kolay olabilir.

Rüyada yeşil bezelye ayıklamak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bezelye ayıklamak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil bezelye görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bezelye toplamak özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil bezelye yemek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bezelye kusmak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, ruh sağlığının bozulacağına delalet eder.

Rüyada bezelye ekmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bezelye almak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments