Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ bezelye yemek

Rüyada çiğ bezelye yemek

Rüyada çiğ bezelye yemek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ bezelye yemek gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız da çevrede tepkilere sebep olabilir.

Rüyada çiğ bezelye yemek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine delalettir.

Rüyada yeşil bezelye yemek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada pişmiş bezelye yemeği görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada bezelye yemek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine delalettir.

Rüyada bezelye yemek görmek işlerin kapanacağına, sevdiği birine hediye alacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bezelye yemeği yemek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, endişelerin son bulacağına yorulur.

Rüyada yeşil bezelye ayıklamak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş bezelye görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments