Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bezelye toplamak

Rüyada yeşil bezelye toplamak

Rüyada yeşil bezelye toplamak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil bezelye toplamak gördüyseniz:

  • Dost zannettiğiniz kmseler sizin zannetiğiniz kadar dost olmayabilirler.

Rüyada yeşil bezelye toplamak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bezelye toplamak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada yeşil bezelye ayıklamak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, işlerinin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil bezelye yemek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil bezelye görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada bezelye bahçesi görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, kendi işinin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ bezelye yemek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya tabir olunur.

Rüyada bezelye ekmek kendisine olan güvenin artacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments