Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beynine kurşun yemek

Rüyada beynine kurşun yemek

Rüyada beynine kurşun yemek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, güzel bir döneme girileceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada beynine kurşun yemek gördüyseniz:

  • Hangi ilişki ya da iş birlikleriniz faydalı hangileri değil karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada boynundan kurşun yemek amaçlarını yerine getireceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç kurşun yemek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Rüyada bacağına kurşun yemek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada beynine kurşun yemek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağından kurşun yemek elinin darda kalmayacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına inanılır.

Rüyada sırttan kurşun yemek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafadan kurşun yemek iyi bir zanaatkar olunacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına inanılır.

Rüyada ayağına kurşun yemek malında zulüm meydana gelmesine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments