Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç kurşun yemek

Rüyada üç kurşun yemek

Rüyada üç kurşun yemek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada üç kurşun yemek gördüyseniz:

  • Bazı güzel sürprizlerle karşılşamanız gerekiyor.

Rüyada kurşun kalem yemek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtına kurşun yemek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, hayatının zorlaşacağına yorulur.

Rüyada üç kurşun yemek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada karnından kurşun yemek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, her zaman hak ettiğini alacağına, büyük savaşların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kalbine kurşun yemek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına alamet eder.

Rüyada omuzdan kurşun yemek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, çok farklı bir kişi olacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolundan kurşun yemek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, sevdiği birine hediye alacağına işarettir.

Rüyada beynine kurşun yemek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments