Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırttan kurşun yemek

Rüyada sırttan kurşun yemek

Rüyada sırttan kurşun yemek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, ününün çoğalacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada sırttan kurşun yemek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın geliştirilmesi için fikirlerinizi dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada sırtından kurşun yemek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada sırttan kurşun yemek aile hayatlarını bozulacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada sırtına kurşun yemek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, maceralara atılacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada sırtından kurşunlanmak kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına işarettir.

Rüyada sırtından kurşunlandığını görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, para sıkıntısı çekeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırttan kurşunlanmak kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine alamet eder.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak ticaret hayatını ilerleteceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak ikinci bir şans vereceğine, maddi durumunun düzeleceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments