Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafadan kurşun yemek

Rüyada kafadan kurşun yemek

Rüyada kafadan kurşun yemek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada kafadan kurşun yemek gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye meyillisiniz.

Rüyada kafadan kurşun yemek getirisi çok olan işler yapacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına işaret eder.

Rüyada kafadan kurşunlanmak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafadan öpülmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafadan silahla vurulmak sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafadan vurularak ölmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada kafadan aşağı su dökmek helal kazanç elde edeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments