Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağından kurşun yemek

Rüyada ayağından kurşun yemek

Rüyada ayağından kurşun yemek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağından kurşun yemek gördüyseniz:

  • Yaratıcı bir plan, yaratıcılık içeren bir düzenleme veya getirilmiş bir teklif birarada ivme kazanabilir.

Rüyada ayağından kurşun yemek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağa kurşun yemek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada ayağına kurşun yemek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına delalettir.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak fakirliğinin biteceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet eder.

Rüyada ayağından kurşunlanmak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak konforunun yerinde olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına rivayet eder.

Rüyada ayağına kurşun sıkıldığını görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşun yemek yüksek bir makama geleceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments