Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağına kurşun yemek

Rüyada bacağına kurşun yemek

Rüyada bacağına kurşun yemek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağına kurşun yemek gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa, yaratıcı olmanızda fayda var.

Rüyada bacağından kurşun yemek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, dinine bağlı kalacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine yorulur.

Rüyada bacağına kurşun yemek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bacaktan kurşun çıkarmak ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya delalettir.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Rüyada bacağında kurşun görmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaktan kurşunlanmak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada kurşun kalem yemek kısmetinin ve şansının kapanacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada ayaktan kurşun yemek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments