Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynundan kurşun yemek

Rüyada boynundan kurşun yemek

Rüyada boynundan kurşun yemek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, haksızlık edeceğine, mutlu bir evliliğe, eski huzurun yeniden sağlanacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada boynundan kurşun yemek gördüyseniz:

  • İlişkilerin devam edebilmesi, uzlaşma yönünde göstereceğiniz çabaya bağlı olabilir.

Rüyada boynundan kurşun yemek değişik insanlarla karşılaşacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynundan kurşunlanmak hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak daha çok iş yapacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine alamet etmektedir.

Rüyada alnından kurşun yemek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, yeni bir sayfa açacağına işaret eder.

Rüyada ayağa kurşun yemek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına tabir olunur.

Rüyada omuzdan kurşun yemek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine alamet eder.

Rüyada kurşun yemek ölmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Rüyada kalbe kurşun yemek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments