Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesettüre bürünmek

Rüyada tesettüre bürünmek

Rüyada tesettüre bürünmek çok büyük kısmetler kazanacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada tesettüre bürünmek gördüyseniz:

  • Sosyal etkinler içinde son derece başarılısınız.

Rüyada tesettüre bürünmek her anlamda güçleneceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorgana bürünmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çarşafa bürünmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çarşafa bürünmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, kişinin kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah çarşafa bürünmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yorgan bürünmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, kendi işinin sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyazlara bürünmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, zor bir durumda kalacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyahlara bürünmek huzur içinde yaşayacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments